ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΩΡΑ: +30 210 0106534

Gua Sha Προσώπου ή αλλιώς “Botox της Ανατολής”

Το Gua Sha προσώπου είναι ίσως το πιο hot εργαλείο ομορφιάς του 2021. Γνωστό και ως “το Botox της Ανατολής”, έχει σαρώσει την αγορά.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι αφού το δοκιμάσαμε πάνω στο πρόσωπο μας και είδαμε εξαιρετικά αποτελέσματα, αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε την θεραπεία ολοκληρώνοντας όλα τα απαραίτητα σεμινάρια.

Εξάλλου είναι 100% φυσική και μη επεμβατική θεραπεία, που είναι μια από τις βασικές αρχές του Reyna.

cos short line

Ποια τα οφέλη του;

Gua sha προσώπου

Τα οφέλη του Gua Sha προσώπου είναι πάρα πολλά, δε θα είχε αντέξει 13 αιώνες άλλωστε, μερικά από τα πιο σημαντικά είναι:

- Ενίσχυση κυκλοφορίας του αίματος

- Αποτοξίνωση της επιδερμίδας του προσώπου

- Ανορθωτικό αποτέλεσμα και επαναπύκνωση στο οβάλ του προσώπου

- Επαναφορά ελαστικότητας

- Ανόρθωση & ενδυνάμωση των μυών του προσώπου

- Παραγωγή κολλαγόνου & ελαστίνης

- Λεμφική αποστράγγιση του προσώπου.

- Λείανση & πρόληψη ρυτίδων

- Αποσυμφορίζει & “διαλύει” τα σημεία της έντασης

Τι είναι το Gua Sha Προσώπου

Το Gua Sha είναι εργαλείο ομορφιάς & Γλυπτικής προσώπου από πολύτιμο λίθο, τον ροζ χαλαζία. Οι πρώτες αναφορές για την θεραπεία Gua Sha προσώπου έρχονται από το 7ο μ.Χ, στην Κίνα, Αίγυπτο, αρχαία Ελλάδα. Σε ελεύθερη μετάφραση από την κινέζικη γλώσσα σημαίνει “αποξέω απομακρύνοντας τον πόνο/ένταση”.

Πως γίνεται; Τι περιλαμβάνει;

Gua Sha Προσώπου

Προετοιμασία

Αρχικά κάνουμε καθαρίζουμε καλά το πρόσωπο και κάνουμε peeling για να δράσουν ακόμα πιο αποτελεσματικά τα εργαλεία Gua Sha και να εισχωρήσουν περισσότερο Εφαρμόζουμε αρχικά ένα λάδι βερίκοκου σε όλο το πρόσωπο, για να εξαλειφθεί η τριβή όταν χρησιμοποιήσουμε τα εργαλεία Gua Sha αμέσως μετά.

Κυρίως Μέρος

Πιέζουμε με τα εργαλεία ακολουθόντας τις γραμμές το προσώπου, κάνοντας ανοδικές κινήσεις. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε στη λεμφική αποστράγγιση και αποσυμφόρηση του προσώπου, αποβάλοντας τοξίνες. Η ερυθρότητα που μπορεί να προκύψει στο τέλος της θεραπείας, συμβαίνει λόγω της υπεραιμίας που δημιουργείται στην περιοχή, επειδή το Gua Sha ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία του αίματος, που αυξάνει την οξυγόνωση της επιδερμίδας. Επίσης οι μύες του προσώπου δεν κινούνται όσο οι υπόλοιποι, ούτε μπορούμε να τους διατείνουμε. Με το Gua Sha τους ενεργοποιούμε και συμβάλουμε στην απελευθέρωση της πίεσης και της έντασης από το πρόσωπο. Δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στα σημεία που θέλουμε να βοηθήσουμε περισσότερο.

Τελική Φάση

Αφού τελειώσει το μασάζ με το Gua Sha, την ώρα που έχουν ανοίξει οι πόροι του προσώπου, εφαρμόζουμε μια μάσκα προσώπου, με μία κρέμα που απορροφάται στο

Σε τι συχνότητα πρέπει να γίνεται & πόσο διαρκεί

Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, αλλά το καλύτερο θα ήταν μέρα παρά μέρα για να μπορέσει να ξεκουραστεί και να ανακάμψει η επιδερμίδα. Όλη η διαδικασία από την αρχή, με το peeling προσώπου, την μάσκα και το μασάζ με το Gua Sha διαρκεί περίπου 45 λεπτά.

Κάλεσέ μας και κλείσε ραντεβού σε λιγότερο από 1 λεπτό, θα μείνεις έκπληκτη από τα αποτελέσματα, όπως μείναμε εμείς όταν τη δοκιμάσαμε