ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΩΡΑ: +30 210 0106534

Μασάζ με βεντούζες προσώπου (Facial Cupping)

Όπως κάνουμε με όλες τις θεραπείες που έχουμε στο Reyna έτσι και το μασαζ με βεντούζες προσώπου - γνωστό και ως Facial Cupping - μπήκε στις υπηρεσίες μας, αφού το δοκιμάσαμε στο πρόσωπο μας και εκπλαγήκαμε με τα αποτελέσματα.

Τηρεί τις βασικές προϋποθέσεις που έχουμε θέσει από τις αρχές λειτουργίας μας, που είναι μόνο 100% φυσικές μη επεμβατικές μεθοδοι, τις οποίες δοκιμάζουμε πρώτα πάνω μας για να βεβαιωθούμε για την αποτελεσματικότητα τους.

cos short line

Ποια τα οφέλη από το μασάζ με βεντούζες προσώπου

Gua sha προσώπου

Θα γράψουμε τα πιο σημαντικά οφέλη που επιφέρει το μασάζ με βεντούζες προσώπου:

- Αυξάνει την μικροκυκλοφορία με αποτέλεσμα την οξυγόνωση της επιδερμίδας.

- Ενδυναμώνει την επιδερμίδα τους συνδετικούς ιστούς της.

- Διεγείρει τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου.

- Χαλαρώνει και αποσυμφορίζει τη μυϊκή ένταση.

- Κάνει πιο λεία την επιδερμίδα.

- Μειώνει τυχόν σημάδια ή ρυτίδες στο πρόσωπο.

- ΛΜειώνει το ανεπιθύμητο πρήξιμο.

- Βελτιώνει τη ρύθμιση της λιπαρότητας του προσώπου.

- Βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών των κρεμών προσώπου που έχετε.

Τι είναι το μασάζ με βεντούζες προσώπου (Γνωστό ως Facial Cupping);

Οι βεντούζες προσώπου είναι μια εναλλακτική θεραπεία, όπου η αναρρόφηση που προκαλούν, διεγείρει την επιδερμίδα και τους μύες του προσώπου.

Η αναρρόφηση επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος τοπικά, που αποσυμφοριζει την ένταση και τους σφιγμένους μύες του προσώπου.

Η ιστορία της ξεκινά περίπου πριν 3000 χιλιάδες χρόνια. Αποτελεί από τους κεντρικούς πυλώνες της Παραδοσιακής Κινέζικης Εναλλακτικής Ιατρικής, αλλά τελευταία ευρήματα αναφέρουν ότι ίσως έχει ξεκινήσει από την αρχαία Αίγυπτο.

Πως γίνεται το μασάζ με βεντούζες προσώπου; Τι περιλαμβάνει;

Μασάζ με βεντούζες προσώπου (Facial Cupping)

Προετοιμασία

Αρχικά κάνουμε καθαρίζουμε καλά το πρόσωπο και κάνουμε peeling για να δράσουν ακόμα πιο αποτελεσματικά οι βεντούζες κατά την ώρα του μασάζ.

Κυρίως Μέρος

Μετά περνάμε στο κυρίως μέρος της θεραπείας με τις βεντούζες.

Η ελαφρά αναρρόφηση που προκαλείται κατά τη διάρκεια του μασάζ με τις βεντούζες, διοχετεύει περισσότερο αίμα κάτω ακριβώς από το βεντουζάκι. Η υπεραιμία που προκαλείται κάτω από το βεντουζάκι, αλλά και στις γύρω περιοχές προωθεί το σχηματισμό νέων αιμοφόρων αγγείων.

Αναλυτικά αυτή η ελαφρά αναρρόφηση που προκαλεί το βεντουζάκι, βοηθά στο να διαχωριστούν λίγο τα διαφορετικά στρώματα της επιδερμίδας δημιουργώντας τεχνητά ένα “μικρο-τραύμα”. Έτσι δίνουμε στο σώμα μας “σήμα” για να πλημμυρίσει την περιοχή, με λευκά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια και με άλλα θρεπτικά συστατικά για να “ιαθεί” η περιοχή. Αυτό λειτουργεί ευεργετικά για όλα τα κύτταρα του προσώπου και βοηθά στην ανάπλαση τους.

Τελική Φάση

Αφού τελειώσει το μασάζ με τις βεντούζες, την ώρα που έχουν ανοίξει οι πόροι του προσώπου, εφαρμόζουμε μια μάσκα προσώπου, με μία κρέμα που απορροφάται στον μέγιστο βαθμό, κάνοντας το πρόσωπο σας ακόμα πιο λαμπερό και ανανεωμένο.

Πόσο Διαρκεί;

Όλη η διαδικασία από την αρχή, με το peeling προσώπου, την μάσκα και το μασάζ με τις βεντούζες διαρκεί περίπου 45 λεπτά.

Κάλεσέ μας και κλείσε ραντεβού σε λιγότερο από 1 λεπτό, θα μείνεις έκπληκτη από τα αποτελέσματα, όπως μείναμε εμείς όταν τη δοκιμάσαμε!